Forgalmazott márkáink

FHB Original: Az innovatív munkaruházat

Az FHB Original német munkaruha gyártó 1947 óta a minőség, az innováció és a kényelem elkötelezett híve. Termékeik magas minőségű anyagokból, a legmodernebb technológiák alkalmazásával készülnek, biztosítva a maximális komfortot és tartósságot. Ha többet szeretne megtudni a márkáról, kattintson a logóra.

FHB Original

Kübler Workwear: Ahol a csúcsteljesítmény öltözetet kap

A Kübler Workwear 1922 óta több, mint egy egyszerű munkaruházat márka. A német gyártó neve egyet jelent a prémium minőségű, innovatív és funkcionális öltözékekkel. Termékeiket a legmodernebb technológiák felhasználásával, kiváló anyagokból készítik, így biztosítva a maximális kényelmet, tartósságot és biztonságot minden munkakörnyezetben. Ha többet szeretne megtudni a márkáról, kattintson a logóra.

Kübler workwear

Velilla-Group: Spanyol minőség a munkaruházatban

A Velilla-Group 75 éves tapasztalattal rendelkező spanyolországi gyártó cég, amely a munkaruházat piacán Spanyolországban és Portugáliában vezető szerepet tölt be. Kiváló minőségű munkaruházatot gyártanak, a vendéglátóiparban és az egészségügyben használt termékeik nagy népszerűségnek örvendenek. Ha többet szeretne megtudni a márkáról, kattintson a logóra.

Velilla group

Dräger: Biztonságtechnika a legmagasabb fokon!

A Dräger egy németországi székhelyű vállalat, amely a biztonságtechnika vezető globális szereplője.Több, mint 130 éves tapasztalattal rendelkeznek a légzésvédelem, gázérzékelés, tűzoltás és mentés terén. Ha többet szeretne megtudni a márkáról, kattintson a logóra.

Draeger safety